5 Haziran Güncelleme Notlari ve Daha Fazlası.

'Güncellemeler / Updates' forumunda NAdmin tarafından 5 Haziran 2021 tarihinde açılan konu

  1. NAdmin

    NAdmin Yönetici Site Yetkilisi Yönetici Oyuncu

    [​IMG]
    Bildiginiz Üzere Oyunda Rof Yaptıkça Diger Ringler Degersiz Gözüyle Bakılmaya Doğru Gitmekteydi. Şuandaki Gösterecegimiz Sistemi İlk Ringler Geldiginde Yapacaktık Fakat Notlara Yazılmadıgı İçin Atlanmıştı. Bunun İçin Özür Diliyoruz. Ring Dönüştürme Sistemini Anlatıyorum.
    1 Adet Pontus Ring +2 , 1 Adet Ararat Ring +2 , 1 Adet Taurus Ring +2 ve 7x 10.000 KC Voucher İle Rof+2'ye Dönüştürebileceksiniz. Herhangi Bir Yanma Olasılıgı Yoktur.
    İstenen Cash İlk Etap 70k Düşünüldü Fakat İlerleyen Haftalarda Aylarda Degişebilir.


    Facebook Grubunda Gördügüm Kadarıyla Yorumlara Yanıt Vermek İstiyorum ;
    Bu İşlemi Yaparken Neden Oylama vs Açmadıgımızı Soranlara Seslenmek İstiyorum. Sizlere Sorsak Şuan İçin Yanıt Olumsuz Vereceksiniz Fakat Uzun Vadeli Oyun Oldugumuz İçin Bir Süre Sonra Wormden Düşer Gibi +2 Taurus pontus görmemenız ve bunların erimesi gerekmektedir. Her Güncellemeyi Herkes Begenmek Zorunda Degildir. Biz 5 Yildir Burada Güncelleme Yapıyorsak Mantıklı Düşünürsenız Her Zaman Ömür Uzatmaya Yönelik Olmuştur. Ha Kötü Güncellemeler Yapamazmıyız Evet Yapariz. Bunlarıda Dile Getirebilirsiniz Fakat Ağır Şekilde Olumsuz Yorum Atarsanız Ağır Şekilde Yanıt Alacagınızı Unutmayınız. Herhangi Bir Oyunun Neresini Begenmıyorsanız Oynarken Bana Uymuyor Diyorsanız Kendınıze Begendıgınız Oyunları Oynamanızı Söylememize Gerek Bile Yoktur.PathosWar Yöneticileri Olarak Bizler Sizlerden Birşey Beklemıyorsak Kimseyi Burada Kayırmıyorsak Pk Sunucusu Olmasına Ragmen Tonlarca KC Ödüllü Eventler Yapıyorsak Adım Attıgınız Yerden Petrol Çıkar Gibi Değerli Eşyalar Çıkıyorsa , Herhangi Bir 2. Sunucu Db Sıfırlama Yapmıyorsak Artık BİRAZ O Saçma Yorum Yapan BEYNİNİZİ Kullanıp Oyunun Bazı Degişkenliklerinizi Bize BIRAKIN ! Eğer Bir Gün Amacımız Sizler İçin Kalıcı Bir Ortam Degilde Gerçekten Paranıza İhtiyacımız Olursa İşte O Zaman Sizlerin Kötü Yorumlarınızı 2 Ayda 1 Server Sıfırlayarak Görmek Bizleri Üzmeyecektir. Sonuçda Oyunda Zorla Tutulmuyorsunuz. Bizim 5 Yildir Söyledıgımız ve Degişmeyen Bir Kelime Vardır Bazı Oyunculara Biraz Şakaya Gerçege Karışık Dedigim Gibi Oyun Daha Keyifli Gelmıyor mu Zevk Alamıyor musun ? PathosWar 2.7.1f Klasörüne Sağ Tıklayıp Orada Çıkan " Sil " Seçenegini Kullanırsanız Bizleride Yormamış Olursunuz Sizleride Keyifsiz Bırakmamış Oluruz. Buraya Kadar Okuduysanız Biz Diger Güncellemeler İçin Çalışıyoruz. Teşekkür Ederiz.
    NOT : Şu Servere 1 Hafta Bir Oyuncuyu Yönetici Gibi Otuttursam Kafasını Yer. 5 Yildir Buna Katlanıp Birde Kötü Yorum Görmek Gerçekten Kötü Bir Olay. Umarım eleştirilerinizi daha insancıl yaparsınız çünkü bizler insanlıkdan çıkmak istemeyiz.



    Diğer Güncellemeler ;

    Bazen Öldügünüzde Kutular Açılmıyor Drop Alınamıyordu Bu Sorun Çözülmüştür.
    Bowl Bahçe Farmındaki Ultima_Event 'daki Droplar Arttirildi. ( patch gelince güncel hali görünecek )
    Genel Bosslardan Düşen +1 EP , +0 Glass Oranı %3 Arttirilmiştir. ( patch gelince güncel hali görünecek )
    (5GBLIK UPGRADE SC ) Normal Takılar İçin +2 Upgrade Oranı %30'dan %35e Yükseltilmiştir. ( patch gelince sc üstünde güncel yazı hali görünecek )

    Yeni Ringler Ufak Dengeleme Almıştır.
    Shard / Raptor Kullanılması İçin Ufak İyileştirmeler Almıştır.
    Kalkan Takılı Kişilere Yere Vurma Skili Aynı Vuruyordu. Kalkan Takanlar Hasar %44 Daha Az Hasar Alacaktir.
    Mage Staff Prieste Fazla Vurdugu İçin " Sadece " Prieste %30 Hasar Düşürülmüştür.
    Archery CS Skili Kullanılmadıgı İçin Damegası %15 Arttirilmiştir.
    Genel Job Dengesi Yapılmıştır.


    Cumartesi Günü 17:01 Savaş Lunar War Olarak Degiştirildi.
    Bazı Günler Eventler Saçma Notice Atiyordu Bu Olay Fixlendi.


    Chitin Bow Takılarla Etkisi %3 Arttirildi. ( 2. Defa )
    Eagles Eye Etkisi %2 Arttirildi.
    Iron Bow Etkisi %2 Arttirildi.

    Cumartesi , Pazartesi 19:22 CR'si Yokmuş Eklendi.
    Tüm Günler 20:20 BDW Sonrası 24 Dakikalik CR Eklendi. ( 25 KC Görev + Premiumlu Oyunculara %25 Oranda 10x Küçülme Keki ve %3 Oranda +3 Taki Upgrade SC Kazanma İmkanı )
    Bir Kaç Tane Yeni Tag Oyuna Eklendi.

    NOT : Pus Indirimi ve Clan Açanlara Clan Bonus 15 Haziranda Bitecektir.
    İlerleyen Zamanlarda Clan Sıralamasına Giren Rank İlk 8 Clanlar Arasında 8 Takımlık Bir Grup Yapıp 8vs8 Turnuva Düşünüyoruz. Kafamıza Yatarsa İlerleyen Günlerde Detaylı Bilgi Verecegiz.
     
    Son düzenleme: 5 Haziran 2021
  2. IShevchenko

    IShevchenko New Member Oyuncu

    Takılar ile ilgili yapılan güncelleme insanların " BEN ROFA BU KADAR KC VERDİM NASIL OLURDA ARARATTAN TAARUSTAN vs. AZ VURUR ! " sitemlerinden sıkılıp gelmediğini umuyorum. İnsanlar ROF'un avantajının her silahla kullanılabilir olması olduğunun farkına varmasını beklerdim. Yani örnek vermek gerekirse iron impact kullanıp dual ararat 2 kullanan birinin dual rof 2 takan adamdan az da olsa fazla vurması gerektiği kanaatindeyim. Nitekim o takının dezavantajı sadece LR silahlar ile kullanılması LR dışındaki silahlar ile etkileşimi olmamasıdır. Bu güncelleme ile ilerki dönemlerde takı çeşitliliği azalıp tek tip takı kullanılmasına yol açmaz umarım.

    İyi oyunlar.
     
    NAdmin bunu beğendi.
  3. Abrioux

    Abrioux New Member Oyuncu

    Nice bro :rolleyes:
     
    NAdmin bunu beğendi.
  4. CoNSoLePaRiS

    CoNSoLePaRiS New Member Oyuncu

    Bir gerizekalının anlayacağı şekilde her şey anlatılmış. Elinize Sağlık.
     
    NAdmin bunu beğendi.
  5. ALGOS

    ALGOS New Member Oyuncu

    çok güzel güncellemeler rofları yaparız kolayca :)
     
    NAdmin bunu beğendi.
  6. PHILIPPA

    PHILIPPA Member Oyuncu

    Çalışma,mantık,uğraş,emek gayet ortada ve matematiğini kavrayan onlarca kişi olduğu gibi olmayan geri nesilde olacak. Her zaman daha iyisini yapmaya devam ! Elinize sağlık.
     
    NAdmin bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş