Ardream Kalabalık Problemi

'Server Hakkında Öneri / İstek Bölümü' forumunda H4N tarafından 29 Mart 2020 tarihinde açılan konu

  1. H4N

    H4N New Member Oyuncu

    Servera yeni başlayan ve nispeten yüksek oranda KC çeken biri olarak; solo, iki kişi veya üç kişilik partileri yok eden bir problem ile karşı karşıyayız. Yanlış anlamayın, serverdaki Mage fazlalığından yakınmıyorum. Yakındığım tek şey günün neredeyse hiçbir saatinde user Ardream'a sığmıyor arkadaşlar.

    Ardream Rank Tablosu'nda 927. olduğum anı gördüm geçen gün. Aktif PK atan binlerce kişiyi Ardream'a sıkıştırmak 8 kişi altındaki teamlar için sadece eziyet oluyor, açıkçası zaten oyundan da çıkıyoruz.

    Bu süreçteki talebim şudur; CZ sürekli açık kalsın. Ardream gündüz saatlerinde event olarak açılsın. Akşam 5-Sabah 3 arası CZ'de oynamalıyız. Ardream'a cidden sığmıyoruz, zevk alamıyoruz.

    En azından karantina günleri bitene kadar CZ açık kalmalı, bunun anketi forumda ve Facebook grubunda açılmalı. Aksi takdirde adminlerin de Karus Mage olup Human townu vurmaktan zevk aldığını düşüneceğim :)
     
  2. beisbk

    beisbk New Member Oyuncu

    RL, RLB, CZ gibi maplerin eventlerde kalması daha sağlıklı bence.
     
  3. Etzhel

    Etzhel New Member Oyuncu

    evet ama deyindiği konuda çok haklı bence. zaten mageler her yeri vuruyor adım atmaya yer de kalmayınca biraz sıkıntı oluyor. hiç olmazsa akşamları çok yoğun olduğu saatlerde cz açılabilir.
     
  4. beisbk

    beisbk New Member Oyuncu

    Hocam özellikle karantina günlerinde, admin her akşam yoğunluktan dolayı ardreama sığılmadığı için rlb, eski cz veya cz açıyor. Hemen her akşam böyle geçiyor. Muhtemelen girdiğiniz saatlerde denk gelmediniz.
     
  5. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Akşamları cz base açarak yogunlugu azaltmaya calısıyoruz görüşler için teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş