Battle Priestin attığı damage ve yediği damage :/

'Genel Sohbet' forumunda PlummeR tarafından 30 Eylül 2017 tarihinde açılan konu

  1. PlummeR

    PlummeR New Member Oyuncu

    Öncelikle Selamın Aleyküm serverde battle priestin attığı damage çok fazla (0 çar bile full çara fazla damage atıyor) ve asaslardan yediği damage cok az özellikle ws esnasında ben bu konuyu oyun görevlilerine söylediğimde aldığım cevap şuydu ; bp fazla damage atar fazla yer.Ama gel görki fazla damage attığı halde yediği damage normalin çok altında lütfen battle priestler için bir düzenleme yapın. TEŞEKKÜRLER.
     
    tamer bunu beğendi.
  2. tamer

    tamer Member Oyuncu

    katılıyorum damageler zaten bu oyunda çok saçma
     
  3. akgul39

    akgul39 Member Oyuncu

    Bir bp olarak söylediğine kesinlikle katılmıyorum. Bana herhangi birisi R bile vursa direk ds veya cs adamın jobuna göre kalkan takıyorum. Ayretten ep 2 glas 2 takıyorum bana kalkan ile nasıl damage atmayı düşünüyorsunuz ? Ama elimde silahım varken gayette çok damage yiyorum. Bana maliceli asaslar 2200 den aşagı damage vurmuyorlar. Kaç vurmasını istiyorsun 4k mı ? 83 server mi burası ?
     
  4. tamer

    tamer Member Oyuncu

    akgül sen kaç vuruyon damage millete sen kendini çok akıllı sanıyorsun galiba nede kalkan takınca herşey bitiyor zaten +1 takı ile +2 takı arasındaki farkı hepimiz biliyoruz millete sen seri seri 1200 vur sonra gel ben kaç vuruyom ben kaç yiyom de asasın tek skili 2000 ile 2300 arası vuruyor bitane ibex pot bastınmı oda boşa gidiyor ee sonra neyle vurucak sana eliyle mi biraz mantıklı konuşta değeri olsun konuştuğunun
     
  5. xBozkurtOrdusu

    xBozkurtOrdusu New Member Oyuncu

    Beyler düşünceler yanlış , ben aylardır bu serwerda bp oynuyorum arada sadece 100-200 damage bi düştü bi arttı şuan sabit durumda standart durumda zaten , ama şöyle birşey var oynamasını bilene bp 3 warriora bedeldir unutmayın.
    xBozkurtOrdusu
     
  6. TaninmazBiriyim

    TaninmazBiriyim New Member Oyuncu

    Şu durumda bile BP güçlü diyorsunuz ya siz oyuncu falan değilsiniz anca ağlıyosunuz
     

Bu Sayfayı Paylaş