Belki Daha İyi Olur

'Server Hakkında Öneri / İstek Bölümü' forumunda frttr tarafından 24 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

Etiketler:
  1. frttr

    frttr New Member Oyuncu

    Merhabalar, oynadığım en eğlenceli en güzel PK serverlardan biri öncelikle emeğinize teşekkürler. Fakat benim bir ricam olacak sizden para kasma alanları çok az. Belki biraz daha farm olanağı arttırılabilir. Gem kırarak para kasma çabasında oluyorum fakat günde belki 500 gem kırmama rağmen en fazla 6-7 Gb gibi komik bi rakam geri dönüyor tabi oda her zaman değil. Yani farm alanı biraz daha fazla olsa. Lufersoon ve Emc ye biraz hareketlilik gelse. Mesela 83 e kasabilsek level kasma oranları çok yüksek olmadan ama biraz zorlayarak sanki biraz daha hareket olur gibi geliyor. Ama ilk tercihim Farm alanlarının biraz daha artması çünkü çok fazla farm yapan var buda zor dırumda bırakıyor herkesi. Kolay gelsin şimdiden.
     
  2. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Merhaba 62/1 Üzerine Kurdugumuz için 83 Gelmez. PK Server oldugumuz içinde Farm slotlarını Sadece PK alanlarında yapılması uygun görüldü. Diger Türlü EMC , LFC Slotlar koyuldugunda Oyundaki GB Piyasası 2 Günde Fırlayacaktir ve Item Fiyatlarida Böylelikle Artacaktir Bu Yüzden Sadece PK Alanındadır Görüşleriniz için Teşekkür ederim
     
  3. akgul39

    akgul39 Member Oyuncu

    Burası 62/1 yarı farm odaklı pk server. Zaten biz sizi bu yüzden tercih ediyoruz. Sakın böyle 3-5 kişinin lafına aldırış edipte farm işine girmeyin. Artık 20 gün bile dayanmıyor farm serverlar zırt pırt server açıyorlar. KnightZone aynı hatayı yaptı 83/1 19xx pk serverda rakipsizdi şimdi sinek avlıyor. Siz çok akıllı yöneticilersiniz. Yenilikleriniz server dengesini bozmadan yapıyorsunuz böylede devam edin.
     

Bu Sayfayı Paylaş