Oyun Kuralları

'Oyun Kuralları [ Herkes Okumuş Sayılır ]' forumunda UltimateAdmin tarafından 4 Mayıs 2017 tarihinde açılan konu

  1. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Başlıca Bilinen Oyun Kuralları
    1-) Oyun içi yetkililere hakaret
    Oyun içerisinde Hiçbir yetkiliye hakaret edemezsiniz, Onlarda size edemez.
    2-) Dolandırıcılık
    Oyun içerisinde Dolandırıcılık yaparak oyun eşyası , hesap çalmak veya çalma girişiminde bulunmak yasaktır.
    3-) Hesap Güvenliği
    Hiçbir kimse kendi bilgilerini arkadaşlarıyla , yakın dostları vb kişilerle paylaşamaz. Paylaştığı taktirde olabilecek herşeyin sorumluluğunu kabul etmiş olurlar. Bu Sayede Bilgilerini Paylaşarak Char Satamaz Alamazsınız.
    4-) İllegal Program kullanımı
    Oyun içerisinde hertürlü 3. Party yazılım ve Program kullanmak yasaktır, Oyun içerisinde izin verilen Yazılımlar Mouse/Pedal benzeri Donanım entegreli tuş kombinasyonu yapan yazılımlardır. Bunun dışındakiler yasaktır.
    5-) Küfür Hakkında
    Oyunumuzun İçerisinde Aile ve Dini ve Irk'i değerlere Küfür yasaktır.Kişiye Yönelik küfürlere Müdahale edilmeyecektir.Aile Bireylerine Veyahut Dini Değerlere Küfür eden şahıs hakkında gerekli işlem yapılıcaktır.
    6-) İtem Dağıtımı
    Oyuncuyu Galayana Getirmek veyahut Pazarda İtem dağıtmak diğer oyuncularıda bu yönde teşvik ettiği bilinmkte olup ban cezası ile sonuçlanan bir kavramdır.
    7-) Bayilerimiz Dışında farklı kimselerden Gerçek Para Tutarlarınca KnightCash alınmamalıdır.
    8- ) Çeşitli Bağlantılar aracılığı ile dolandırma (Fake site sayfalar açarak oyuncuları PM/Letter yolu ile yönlendirek bu bağlantılara hesap ve item çalma suçtur. GM insiyatifince cezalandırılır.)
    9-) Kendini GM olarak veya GM yakını olarak tanıtıp insanları mağdur etme veya bu tarz girişimlerde bulunmak süresiz hesap kapatılması ve computer ban .
    10-)Moradonda oyun huzurunu bozmaya yönelik davranışlar / TS Basmak / Clanca toplanıp propaganda yapmak süresiz ban sebebidir.
    11-) Klan isminde veya amblem de (kısaltma ve ustu kapalı dahi olsa) küfür / argo ibare kullanmak, telif hakkiyla korunan marka, ve benzeri kelimeleri kullanmak, Oyun yetkililerinin ismini her hangi bir şekilde veya başka kullanıcıların ismini kotu niyetli kullanmak da dahil, ancak tamamı bunlar ile sinirli olmamakla birlikte.
    12-) Oyun yetkililerinin isimlerini taklit etmek, veya başka oyuncuların isimlerini, kotu niyetli taklit etmek, karakter isminde (kısaltma ve ustu kapalı dahi olsa) küfür / rencide edici ibare kullanmak, telif hakkıyla korunan marka, v.b kelimeleri isim olarak kullanmak da dahil, ancak bunlar ile sınırlı olmamakla birlikte.
    13-) GM’ ler oyunda yardım için bulunmaktadırlar. Eğer oyun içerisinde onlardan bir isteğiniz veya yardımına ihtiyacınız olur ise, lütfen sabırlı ve kibar olunuz.
    14-) Oyun içinde TL İle Karakter Item Cash Alımı Yasaktır. Tespit Edildiginde Sınırsız Süre İle Alanda Satanda Banlanır.
    15-) İtem Satarken Fiyat Belirtmek Yerine TS , Telefon Numarası Vs. Vermek Ban Sebebidir.
    16-) Oyun İçerisinde Küfür Eden Kişiler Mute Cezası Verilmektedir. Şikayet Edip Karşılık Veren Oyuncularda Mute Yemektedir. Eger Birisi Şahsınıza Küfür Ediyorsa Lütfen Sadece Nickini Bildiriniz. Karşılık Vermeyiniz.
    17-) Eğer Birisi Size GM'yim Veya Arkadaşıyım Gibi Kelimeler Kullanıyorsa Direkmen Facebook Sayfamıza İletiniz. Chat Loglarına Bakıp İşlem Yapılacaktır.
    Ekstra Olarak Egerki TS Vb. Bu Tarz Yerlerden Diyebiliyorsa Egerki Sen GM Arkadaşıysan Oyunda Chatten Yazsana Diyerek Belirtmesini İsteyiniz. Belirttiginde Direkmen Facebook Sayfamıza Mesaj Atarak Şikayet Ediniz.
    Saniyesinde Karakter Banlanacaktır.
    TÜM OYUNCULAR KURALLARI OKUMUŞ SAYILACAKTIR.
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 4 Nisan 2021
    KQENIGSEGG ve sozdemirer bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş