Server Hakkında Yeni Öneriler & Fikirler [2] Archery Jobu Eklenmesi |Warrior Berserker Skilleri

'Server Hakkında Öneri / İstek Bölümü' forumunda akgul39 tarafından 1 Mart 2018 tarihinde açılan konu

  1. akgul39

    akgul39 Member Oyuncu

    .
     
    Son düzenleme: 28 Ocak 2019
  2. melih dikmen

    melih dikmen New Member Oyuncu

    Hacı yere vurma skili olmaz bence ,ardream oynuyoruz . Oynayan böyle deli gibi oynuyor warrior . Okçu bozar bu serveri bı düzen nizam var sonuçta . Utc bf falan da bence bu servera uymaz. Dogasi değişir serverin , bence kesinlikle bozulur server :)
     
  3. yunus4895

    yunus4895 New Member Oyuncu

    okçu önceden vardı zaten. magelere ve priestlere el kaldırtmadığı için oyunu bırakan çok mage team oldu. dolayısıyla da kaldırıldı okçu
     
  4. yahtemil

    yahtemil New Member Oyuncu

    Konu up+ Hem archer hemde berserker yere vurma gelirse eğer. Magelerin toplu okçulari vurma hissi zevk verir ve melelerinde ırk arasında yere vurupta ırk kaldırması hoş olur. hem okçu kazanır. hem mage daha çok ırka vurur. hem mele ırka vurur. hemde asaslar görünmezlik ile zaten tek attiklari serverin hepsine şimdi full dex takı takmiş okçulara tek atar.
    Bu şekilde herkes kazanmiş olur. bi kaç tane ezik mage teamin lafına karşılık okçulari açmamak aptallık olur. adam önden priestini tank yapip tek nova ile 4 k hp li okçulari 1,3 k lık damagesiyle indiremiyorsa o onlarin aptalliği olur.

    olay bu kadar basit. Umarim dediklerimiz dikkate alinir.

    En azindan 1 haftalık deneme yapılsa çok iyi olurdu. Sadece 1 haftalık deneme diye yayınlasalar mükemmel olur.
     
  5. NAdmin

    NAdmin Yönetici Site Yetkilisi Yönetici Oyuncu

    Archery event eklenecektir
     
  6. yahtemil

    yahtemil New Member Oyuncu

    sadece archere ekleyerek bir yere varılmaz ki. mele hiç bir yerde tutturamaz o zaman. melenin yere vurma skillerinide aktif edin ki o eventte herkes memnun kalsın. yoksa meleyi iyice öldürmüş olursunuz. archer aktif edildiği yerde melenin yere vurmasıda aktif edilmeli !
     
  7. banlı

    banlı New Member Oyuncu

    bana gore yahtemil gayet haklı okcu ile warior hakkında kardesım siz ne event yapsanız mageler için oluyor okcu acın warıoruda berserger yere vurma skıllerı damage ayarları yapılsın oyunun daha zevkli olur ztn ki okcu teamı ındıremıyen mage teamda ztn salak mage teamdır
     
  8. crosfire

    crosfire New Member Oyuncu

    benim istediğim 2 şey var 1 83 eventleri sıkca acılması 2 su versiyonu güncelleyin nova içindeki adama değmiyor haritanın belli bölgelerinde tp yapınca uzun süre adam görünmüyor kısaca cok erkan bugu var versiyonu guncelleyin artık rica ediyorum.
     
    UltimateAdmin bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş