Serverda ki Damage sorunları.

'Şikayet Alanı' forumunda yahtemil tarafından 30 Kasım 2018 tarihinde açılan konu

  1. yahtemil

    yahtemil New Member Oyuncu

    Serverda ki joblar arasında oldukça damage farkları var.
    En basit örneğiyle ilk 10 clana bakalım 10 clanın ilk 9 u mage..
    yani bu işte bir saçmalık yok mu sizcede ?
    Warriorlara yere vurma skilini açin onlarda np kasmaya başlasin.
    roguelere okçu skillerini açin onlarda seri np kasmaya başlasin.
    magenin novası 1900 vuruyo bugglu veya değil inanmayan açsin mage full +2 takı ile full puss yapsin 1900 damagesini %100 görecektir. Sonuç olarak gelene geçene 7 mage tek nova atabiliyor.

    Serverda melenin yere vurmasi ve roguelerin okçu skillerinin aktif edilmesi şart.

    Eğer hayir diyorsaniz 1 kere bu dediğim skilleri aktif edin 1 hafta açık kalsın sonrasinda eğer hoş bulunmazsa iptal edersiniz. Ama siz sadece mage teami düşünerek damageleri devam ettiriyosunuz.

    Servere bi bakın kaç tane mele clan var ? kaç tane asas clan var ? kaç tane mage clan var? Eğer birisi diğerinden fazlaysa o fazla olan avantajlıdır bu kadar basit.

    Umarim dikkate alirsiniz. Kafanizda ki hayir açılmayacak diyipte konuya direk hayır yazmazsiniz umarim. bu haftada ki resde okçu ve warrior yere vurmayi aktif edin. 1 hafta açık kalsın. eğer beğenilmezse diğer resde kapatirsiniz skilleri.

    Umarim 1 hafta deneme yaparsiniz. Eventten falan bahsetmeyin sakın. yok 83 yok okçu eventi ... ben onlari değil normal pk ortamini istiyorum. ki bu şekilde isteyen çok kişide vardir eminim.

    TEK DEDİĞİM ŞEY 1 HAFTA DENEYİN LÜTFEN..
     
    Cisal bunu beğendi.
  2. Cisal

    Cisal New Member Oyuncu

    warriorda yere vurma skilinin aktif edilmesi bi çok kişi için meleyi cazip kılacaktır eminim serverde uzun süre okcu oynayan hatta kısa süre öncesine kadar belki açılır diye eagle eye'sımı saklayan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki okcu serveri canlandırmaktan çok insanları sıkabilir şu şekilde düşünüyorum ki piyasadan çekilmiş bi item gerektiren aynı şekilde tüm server dbsinin oyuncuların vs bu job dışlanarak oluşturuldugunu göze alırsak okçu gerçekten tat kaçırabilir ancak mageler konusunda gerçekten haklısın anger üzerine atılan novaya karşı melenin ayakta durma şansı sıfıra iniyor daha öncelerde aktif olarak descent oynuyorduk 45 cleave skilinin son aldığı şekille combo yapamaz hale geldik tabi tüm bunların dışında 2buçuk yıllık bi dbden bahsediyoruz ve artık neredeyse item farkı kalmadı online kalan emek veren insanlar bi ayrıcalık elde edemiyor bu konuda gerek karakter rebirt sisteminin arttırılması gerek pus eşyaları özellikleri arttırılması gerek takılarda upgrade oranı artışı gerek itemlerde rebirt upgrade artışı eklenmesi veya costum silah ve itemlerin arttırılması ve costumle birlikte çok küçük farklar yaratacak özellikler eklenmesinden yanayım
     
  3. yahtemil

    yahtemil New Member Oyuncu


    çok fazla itemin eklenmesi zorlaştirir serveri yeni gelenler hiç oynamaz. dediğim tek şey 1 hafta deneme yapılması.
     
  4. Balkes

    Balkes New Member Oyuncu

    mage 1.2 den yukarıda damage atmıyor ayrıca tormentli mageye warior 1.8 2k yı görüyor 5.5 ap olan warior 4.2 ap li rogue var tormentli 1 asas mageye spike R cut vuruyor arkadaslar server sadece biraz agresif bence iyi ayarlanmış
     

Bu Sayfayı Paylaş