Serverde Warrior Oynamak İmkansız.!

'Genel Sohbet' forumunda SaintPeter tarafından 20 Mart 2019 tarihinde açılan konu

Etiketler:
?

Düzeltilmelimi

  1. Evet.

    3 oy
    60.0%
  2. Hayır

    2 oy
    40.0%
  1. SaintPeter

    SaintPeter New Member Oyuncu

    Serverde Ekran Bug'u Slayt herşey var Warrior Partyde Gereksiz Birisi Olarak Gözüküyor Artık.. Serverin Çoğunlugu Asas Oluyor..! Warriorler Olarak Bizde Olcaz 1 Tane Debuff prest ile 1 party e 3 asasla Cok rahat kafa tutabiliyor Asas özellikle Warriorleri Tekletiyolar Spike Trust Öldü.. :) saçmalık... mele partyler yok artık Her taraf teklemeci Partyi kaynıyor.. Mageler Zaten Serverde Kral yanlarına Yaklaşılmıyor..
     
  2. DestiniiaBrach

    DestiniiaBrach New Member Oyuncu

    Bu senin fikrin kardeşim biz günde 150k sag kastıgım günleri biliyorum, UnexpectedAdvance clanı ;)
     
  3. SaintPeter

    SaintPeter New Member Oyuncu

    Serverde 8 kişik partyler olsa kasılır illaki şuanki durum mele partyler yok aksine teklemeci partyler daha çok townlarda Seeking Açık party bekleyen Warriorleri sayarsanız bizi daha iyi anlarsınız güzel kardeşim..

    UnexpectedAdvance Birliniz Bozulmasın inş.!
     
  4. NAdmin

    NAdmin Yönetici Site Yetkilisi Yönetici Oyuncu

    Düzenlemeler olacaktır
     
  5. neXusLeen

    neXusLeen New Member Oyuncu

    Server yeni başladım ortalam 1 ay oldu burda şunu fark ettim. Bariz bir mage farkı 700 ile 800 Arası warrior damage mage sadece bir nova ile 1.400 Yani 8 Kısılık bir mage pt gerek yok bile.

    Bir Warrior Hpsi en yüksek olan 6.500 oda full itemli. 5 magenin 1 novası yetiyor . Staff la vurma hiç saymıyorum bile oda aynı 800 900 arası bir warrior skill den nası daha fazla vurabilir anlamsız.

    Level 70 Skill olsa warriorda ancak o zaman warrior işe yarar ama bu şartlarda server mageko gibi bir şey.
    Town kuleleri arttırılması lazım bir eksik
    Bifrost etkinliği saymıyorum bile bir kez daha geçemedim towndan egolara ki ilerleri hiç saymıyorum bile bifrost etkinliği demek magelere yemek vakti gibi bir şey. Bifrost etkinliği mageler novası olmasa insanlar en azından bir şeyler kasabilir.

    @NAdmin server öle bir dengesizlik var ki atını alan bazı klanlar Üsküdar geçmiş kc satısına başlamışlar toplu adam bana yazıyor ya ne diyordu hatirlim 10k kc 50 TL 50k kc 100 TL şaka gibi adamlar bayilik vermişiniz haberiniz yok. Bunu yapan sizsiniz ama başkalarına kızmıyorum bifrost gibi bir yerde sadece mageler girebilirse iyi olur aslında cz acık kalsında diğer insanları yem olmasınlar az da olsa keyif alabilsinler..

    Düzenlemeler Olacaktır - Merakla bekliyorum ?
     
  6. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Warrior İçin Çalışmalar Düşünülüyor. Yakında Güncellemeler Gelir
     
  7. neXusLeen

    neXusLeen New Member Oyuncu

    İnşallah tek beklenti bu değil , güzel bir kitle yakalamışınız son dönemlerde görülen en kalabalık bir pvp server lakin bunun kalıcılığı devamlılığı hep sizin elinizdedir. Umarım Slayt olay en kisa sürede fix olması 5 metreden spike atanların kullandıkları bu visual bug son bulmasıdır.
     

Bu Sayfayı Paylaş