Serverimiz ile ilgili Önerilerim. Beyin Fırtınası yaratalım.

'Server Hakkında Öneri / İstek Bölümü' forumunda akgul39 tarafından 3 Ağustos 2020 tarihinde açılan konu

  1. akgul39

    akgul39 Member Oyuncu

    Merhaba PathosWar ailesi. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir teması ile serverimiz hakkında önerilerde bulunmak istedim. Ben ve benim gibi diğer oyuncu arkadaşlarda fikirlerini belirtirlerse belki güzel bir beyin fırtınası yaratip çok yaratıcı şeyler ortaya çıkarabiliriz diye düşünüyorum.




      • Takı Upgrade sınırı +3 olmalı. Önceden bende +3 takıya karşı idim hatta oyun içi oylamanızda ''hayır'' oyu kullananlardanım. Lakin 4 yılın sonunda gelinen noktada sizin serveri sıfırlama veya yeni alt server açma gibi bir niyetiniz yok ve olacağa da benzemiyor. Sonuçta eski bir server ve her gün zibilyon adet item basılıyor. Bu itemler çogaldıkça fiyatı düşüyor. Bu yüzden 3 takı artık gerekli.
        +1 %100 / +2 %30 / +3 %15 gibi oranlar ile aktif edilebilir. Zaten yeterince serverda +2 takı stoğu mevcut. ( +1 ve +2 oranı zaten şuan mevcut oranlardır )
      • Satıcıda satılan Iron Neck ve Iron Belt itemleri +0 yapılıp upgrade kapalı olmalı. Bosslardan upgrade yapılabilen +0 Iron Neck & Iron Belt droplanıp böylelikle pazara yeni bir çeşitlilik eklenebilir.
      • Satıcıda satılan ROL & ROC & Platinum Earring & Elf Metal Earring & gibi itemler kaldırılıp veya upgrade kapatılıp konmalı. Bosslara & mavi kutuya & harflere vs. +0 olarak drop eklenip bunlar upgrade açık olmalı.Böylelikle yeni bir item pazara girmiş olur ve upgrade yapılarak hem ticarete hemde oyuncuya yeni bir amaç verilir, item çeşitliliği artar.
      • Önceden Warrior Pendant Buglu idi şimdi Elemental Pendant buglu. Bu bugun fixlenip Iron Setlerin önemi artmalı.
      • Servere görünmezlik potu eklenmeli. Ama pussta olmayacak şekilde. Örneğin : CR görevi olarak veya günlük görev olarak eklenip süreli olmalı. Böylelikle stoklama yapılamaz. 24 saat süre içerisinde kullanmak zorunda kalır userler.
      • 350 AC SC kaldırılmalı. Satıcıda 300 AC satılmalı. Pussa 400 AC SC eklenmeli ve süresi 30 dakika olmalı. Böylelikle elde ki kc pusstan SC çekilerek eritilmiş olur.
      • Pussa 2000 HP sc eklenmeli. Süresi 30dk olmalı. Böylelikle pusstan ac ve buff sc çekilerek sürekli olarak elde ki kc pussta sc olarak eritilmiş olur.
      • Günlük görev sistemi eklenmeli. Günlük görevlerde Chaos Taşı kesme, Monument Kesme, Atros Riot gibi yaratiklari kesme eklenebilir. Ödül olarakta süreli görünmezlik potu gibi pussta olmayan, ticareti yapılamicak şeyler olursa gayet güzel ve yerinde olur.
      • Skillere efekt gelmeli. Örneğin warrior 60 skili 80 gibi patlasın, mage 45 skili de 60 gibi parlasın vs. Farklılık katacağına eminim.
      • Forgetten Teample Eventi getirilmeli. Bu event ko nun en eski eventi ve değik bi deneyim katacağına eminim zevkli olacaktır.
      • Bi ara maradon event yapılıyordu serverda şuan yapılmıyor tekrar getirilmeli gayet güzel bir eventti.
      • OLD CZ diye açtığınız eventte sadece townlar eski cz ye benziyor. Lütfen OLD CZ eventinde ortayı kale yani MYKO CZ si yaparsanız bizler için gerçekten çok güzel olacak ve gerçekten OLD CZ eventi olacak :)
      • Okçu inadını kırmanız çok güzel oldu. Şimdi sıra geldi artık archery jobunu serverda pk lara katılım sağlayacak düzeyde damagelerinin ayarlanmasında. İnanıyorum ki bunu da yapacaksınız.
      • Kurian jobu ile ilgili de bir düzenleme yapabilirsiniz. Bu joba karşı baya önyargılı idik. Çok popüler bir farm serverda oynadık en son ismini vermiyim karşı taraftra felan kurianlar vardı aslında pk ya güzellik katıyorlar. Hem bu jobu ekleyerek yeni bir sınıf oluşturursunuz yeni userde çekersiniz.
      • Kurianlar zaten strateji karakteri çokta damage ayarlaması gerekmiyor yanına çekiyor, kişiyi kitliyor felan çok güzel oluyor okçu ön yargınızı kırdıktan sonra her türlü değişime açık olacağınızı düşünüyorum :)
      • Kurian jobu ile beraber serverda popüler olmayan javana, giga ( 1h , 2h ) gibi itemlerde pazarda rehabet görmeye başlayacaktır.
    Bunlar benim şimdilik aklıma gelenler. Herkes kendince fikrini, katıldığı veya katılmadığı yerleri belirtirse güzel bir konu olacağı kanaatindeyim.

    NOT : Sayın Yusuf & Kazım adminlerimiz lütfen '' bizim serverimizde X şey asla olmaz, olan serverları deneyebilirsiniz '' gibi cümleler kullanmayın zira 4 yıldır açık olan ve userleri ile bir samimi iletişim sağlamış server yöneticilerine bu üslup yakışmıyor. :) Bu server sizin oldugu kadar da bizim sayılır nede olsa yıllardır beraberiz :)
     
    Son düzenleme: 12 Ağustos 2020
    UltimateAdmin bunu beğendi.
  2. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Yogun görüşleriniz için teşekkürler aralarından iyi olanları getirmeye çalışacagiz :)
     

Bu Sayfayı Paylaş