GRACIASDIOS klanı neden banlanmıyor?

'Şikayet Alanı' forumunda UNFORGIVENNNNNN tarafından 1 Kasım 2020 tarihinde açılan konu

  1. UNFORGIVENNNNNN

    UNFORGIVENNNNNN New Member Oyuncu

    Aşağıda bu klanın dağcılık sporuyla ilgilendiği video var, wariorlarının uzaktan vurma videolarını da yakalayıp atıcam. ben bu görüntüleri facebook grup yöneticisine özel olarak da attım, aynı zamanda ticket olarak da attım fakat 1 ptnin kullandığı bu hileden 1 kişi bile banlanmadı. gereğini yaparlar inşallah.

     
  2. KQENIGSEGG

    KQENIGSEGG Member Oyuncu

    @UNFORGIVENNNNNN Cok Gereksiz Adamsın Önce Kendine Bak Sonra Bizim Clana İftira At Burda Sadece Düz Obje Var Gelip Burda GRACIASDIOS Clanı Hile Diyemezsin
     
  3. UNFORGIVENNNNNN

    UNFORGIVENNNNNN New Member Oyuncu

    @Schweich serverda düz obje kullanımı yasak. o partideki herkes düz obje kullanıyordu ama 1 kişi banlandı. klanından sürekli adam banlanırken bu genellemeyi yapmam oldukça normal. gereksiz adam lafına gelince durduk yere beni kesip flood attınız. benimle 1w1 gelecek cesareti olmayan adamlarsınız siz. size bir büyük tavisyesi veriyim. maçan yemiyorsa karşındaki adamla ws atmaya flood atma.
     
  4. KQENIGSEGG

    KQENIGSEGG Member Oyuncu

    • @UNFORGIVENNNNNN Gereksiz adamsın tabi 3-1 Arkadaşını Kesdim Haylada Sağda Solda Kuduruyon ha tabi yiyorsa da 8 W 8 ATARIZ BDW HARİTASINDA
    • şunu da size söliyim sizinde uzaktan vurdugunuz videolar var bugün yarın onu editliyeceğim
     
  5. UNFORGIVENNNNNN

    UNFORGIVENNNNNN New Member Oyuncu

    @schweich adamınızı 3-0 atak scsiz kestim videosu hazır. Kuduran Kişiler belli tokadı yedikten sonra tanımadığınız adamlara mezar flood atacak kadar gereksiz ve çöp kişilikleriniz. Uzaktan vurduğunuz video şuan YouTube da buna rağmen 8v8 isteyecek kadar yüzsüzsünüz. Bizim uzaktan vurduğumuz videoyu da dört gözle bekliyorum. Kimin ne olduğunu tüm server biliyor, 8v8 de hileyi çekmek zordur 1w1 de kolay o yüzden 1w1 diyorum ben size. Oyunculuğuna bileğine güvenen adamlar olsanız zaten gelirdiniz wsye. Daha da teklif etmem zaten gelemiyorsunuz.
     

Bu Sayfayı Paylaş